Nota de PremsaParlament 14F21

EN COMÚ PODEM INICIA LA CAMPANYA ELECTORAL A MATARÓ DENUNCIANT LES RETALLADES QUE HA PATIT LA SANITAT PÚBLICA I POSANT EN VALOR LA FEINA DE TOTES LES PERSONES TREBALLADORES DE LA SANITAT

Sergi Morales ha presentat la campanya electoral d’En Comú Podem a la ciutat de Mataró “no farem mítings presencials, els nostres actes seran en línia i a través de les xarxes socials. Nosaltres entenem que la salut és el primer”

Mataró, 28 de gener del 2021

Avui dijous 28 de gener ha donat inici la campanya de les eleccions autonòmiques del 14 de febrer. En Comú Podem, a la ciutat de Mataró, ha fet una primera encartellada simbòlica als voltants de l’Hospital de Mataró. En la roda de premsa prèvia, Sergi Morales ha explicat als mitjans de comunicació els motius del lloc triat: “comencem aquí una campanya electoral marcada per la pandèmia de la COVID-19 com a senyal de respecte i agraïment a totes les persones treballadores de la sanitat. Porten gairebé un any lluitant de forma abnegada contra el virus… però també contra els efectes de les devastadores retallades que ha patit la sanitat pública d’aquest país”.

Morales, que també ha volgut tenir un record de totes les víctimes que ha deixat la pandèmia i per totes les persones que han patit la pèrdua d’algun familiar o amic per la COVID-19, ha explicat que la campanya electoral que proposa En Comú Podem es basarà en els actes en línia, que es podran seguir per les xarxes socials. En aquest sentit, Morales ha explicat: nosaltres no farem mítings presencials, els nostres actes seran en línia i a través de les xarxes socials. Nosaltres entenem que la salut és el primer. Demanem a la resta de partits que es comprometin a fer el mateix. La ciutadania no entendrà que els partits organitzem actes presencials quan s’estan aplicant tantes restriccions al dia a dia”.

Morales ha afegit: “la pandèmia marca un abans i un després i per això necessitem polítiques valentes com la Jessica Albiach capaces de mirar al futur amb optimisme i proposar noves receptes i horitzons de país. Després de tot l’esforç que la majoria de la població ha fet amb la pandèmia, el deure de la política és mirar endavant i proposar noves polítiques que estiguin el seu servei.”

En nom d’En Comú Podem, Morales proposa un nou horitzó verd, feminista que faci d’allò públic el millor orgull de Catalunya. Una sortida de la crisi oposada a les retallades d’Artur Mas amb el suport d’ERC. Un Govern que no tingui por a demanar més esforços a qui més té, sense lligams amb les elits que ens tornen a proposar les receptes que ja van fracassar a l’anterior crisi.

Back to top button