ActesMunicipals 2023Nota de PremsaNoticíaSanitat

Assegurar la construcció del nou Hospital d’Atenció Intermèdia i dels nous CAP de Cirera-Molins i de Rocafonda, prioritats ineludibles d’En Comú Podem Mataró pel que fa a la salut

Sergi Morales assegura que En Comú Podem és la garantia perquè l’Ajuntament de Mataró defensi el sistema públic de salut

Mataró, 16 de maig de 2023

El cap de llista d’En Comú Podem Mataró, Sergi Morales, ha presentat avui davant del CAP de Rocafonda i acompanyat de Florentina Rico i Montse Álvarez (candidates número 5 i 9 respectivament), les propostes del programa vinculades a la salut.

Montse Álvarez ha començat la seva intervenció reivindicant la lluita de la gent del barri de Rocafonda en la defensa de la sanitat pública i, més concretament, per exigir la millora del servei del seu CAP. Així mateix, ha explicat que En Comú Podem treballarà perquè la planificació i l’organització urbanes vagin orientades a la millora de la qualitat de vida i a la promoció de la salut de la ciutadania.

Florentina Rico, al seu torn, ha explicat que En Comú Podem ha situat com a una de les prioritats accelerar les millores de les àrees bàsiques de Cirera-Molins i de Rocafonda, exigint que es dotin de suficients elements de diagnòstic, de material mèdic adient i de major nombre de professionals per donar resposta a les noves necessitats del servei. L’altra gran prioritat de la formació política és assegurar la construcció del nou Hospital d’Atenció Intermèdia.

Al seu torn, Sergi Morales, ha defensat que l’accés als serveis de salut de qualitat, de manera pública i universal, és un dret de tota la ciutadania. Així mateix, ha volgut reivindicar l’acord de pressupostos entre el Govern de la Generalitat i el grup parlamentari d’En Comú Podem, que per primera vegada garantia la construcció del nou Hospital d’Atenció Intermèdia.

A més a més, Morales s’ha compromès en la millora de la salut de la ciutadania reduint la contaminació i, per tant, millorant la qualitat de l’aire. També s’ha compromès a fomentar hàbits de vida saludables potenciant els parcs de salut i l’anella verda de la ciutat. I per últim, ha defensat un Pla per retirar l’amiant encara present a molts edificis, que tingui el suport de la Generalitat.

Back to top button