Qui som?

Ara ens presentem a les eleccions municipals del 28 de maig del 2023 amb la convicció que Sumem per Guanyar. Suma’t al nostre projecte polític!

En Comú Podem Mataró s’inspira en les esquerres transformadores, en les places del 15M, en les Marees de Pensionistes, en les Marees Blanques, en la PAH, en el moviment feminista i en tots aquells moviments que tenen com objectiu la defensa de l’estat del benestar, els drets fonamentals i els drets econòmics i socials.

Representem l’espai polític del canvi a la nostra ciutat, on moltes de les sensibilitats de l’esquerra alternativa es troben representades. Ara sí, amb la unitat com a guia,  la nostra proposta política defensa unes polítiques desacomplexadament d’esquerres i progressistes. Tot això ens exigeix oferir als ciutadans i ciutadanes un projecte il·lusionant, renovador i que proposi solucions a les mancances i problemes dels mataronins i mataronines.

Defensem per Mataró un municipalisme, clarament d’esquerres, que faci política amb sentit comú, responsable i en benefici de la majoria social.

El que representa En Comú Podem a la nostra ciutat és la garantia més sòlida d’un govern d’esquerres que porti Mataró i els seus habitants cap a una ciutat més justa, més saludable i on totes i tots ens en sentim partícips, amb els mateixos drets i responsabilitats.

Back to top button