Nota de Premsa

Manuela Carmena visita Mataró per parlar de la Transició i el paper protagonista d’organitzacions com el PCE, el PSUC o CCOO en la lluita antifranquista i l’arribada de la democràcia

L’acte, organitzat per En Comú Podem, CCOO i la Fundació Nous Horitzons, ha tingut lloc a la sala d’actes de la Fundació Iluro, que ha quedat petita

Aquesta tarda, Manuela Carmena, exalcaldessa de Madrid, ha visitat Mataró per participar en la conferència “Una mirada a la Transició”. Carmena ha destacat el paper protagonista d’organitzacions com el PCE, el PSUC o CCOO en la lluita antifranquista i l’arribada de la democràcia. L’exalcaldessa madrilenya ha recordat com els valors del diàleg, l’empatia o el reconeixement de qui pensa diferent van ser fonamentals durant la Transició, però també ho són en aquests temps que ens han tocat viure ara.

En la seva intervenció, Carmena ha fet un repàs a la situació política actual i també ha recordat els temps de la Transició, quan militava al PCE i formava part del despatx d’advocats laboralistes vinculat a CCOO del carrer Atocha de Madrid.

En l’acte també han participat Sarai Martínez, regidora d’En Comú Podem Mataró, Lalo Plata, secretari general de la Unió Intercomarcal Vallès Oriental-Maresme Osona de CCOO, Montse Sòria, membre de la Fundació Nous Horitzons, i Sergi Morales, regidor d’En Comú Podem, que ha estat l’encarregat de cloure l’acte. La sala d’actes de la Fundació Iluro ha quedat petita, amb molta gent que ha hagut de seguir l’acte a peu dret, i molta altra que no ha pogut accedir a la sala.

Back to top button