HomenatgeNota de Premsa

En Comú Podem Mataró homenatja les víctimes en el 44è aniversari de l’assassinat dels advocats d’Atocha i homenatge i recorda les víctimes de l’Holocaust

La coalició d’ECPM ha realitzat aquesta setmana dues ofrenes florals enviant una petita delegació a cada una per minimitzar els riscos de contagi de la COVID-19

Mataró, 28 de gener del 2021

L’any passat, En Comú Podem Mataró va homenatjar les cinc víctimes de l’atemptat al  bufet d’advocats laboralistes del carrer Atocha. Arrel d’aquell homenatge, van sorgir dos compromisos: repetir l’homenatge cada any i mirar de portar a Mataró a l’exalcaldessa de Madrid Manuela Carmena, companya i amiga dels assassinats.

Assolit el segon objectiu, en un acte a Mataró amb l’exalcaldessa tan exitós que va sobrepassar les expectatives dels més optimistes, aquest any s’ha volgut honrar el primer compromís. D’aquesta manera, una petita delegació va homenatjar a les víctimes d’Atocha realitzant una ofrena floral al Monument de les Víctimes del Franquisme en nom de totes les companyes i companys d’En Comú Podem Mataró.

Així mateix, el 27 de gener la coalició d’ECPM també va enviar una petita delegació, encapçalada per la portaveu del grup municipal Sarai Martínez Vega, per realitzar una ofrena floral al Monument de les víctimes de l’Holocaust en record i homenatge.

Back to top button