Generals 28A20Nota de Premsa

Tres persones del Maresme formen part de les candidatures d’En Comú Podem al Congrés dels Diputats i al Senat del proper 28 d’abril

Maria Freixanet i Marcos Ortega formen part de la candidatura al Congrés, mentre que Munsa Mompió és candidata suplent al Senat

Tres persones del Maresme formaran part de les candidatures d’En Comú Podem al Congrés dels Diputats i al Senat, en les llistes de la província de Barcelona. Maria Freixanet (Premià de Mar) i Marcos Ortega (Pineda de Mar) formen part de la candidatura al Congrés que encapçala Jaume Asens, als números 6 i 23 respectivament. Per la seva banda, Munsa Mompió (Palafolls) és candidata suplent al Senat.
Aquestes són les persones candidates del Maresme d’En Comú Podem en les properes eleccions generals del 28 d’abril:

CANDIDATURA AL CONGRÉS DELS DIPUTATS (PROVÍNCIA DE BARCELONA) – EN COMÚ PODEM

Candidata 6. Maria Freixanet Mateo (Premià de Mar) @MariaFreixanet
Nascuda el 1984, és politòloga i ha estat senadora en d’En Comú Podem en les dues darreres legislatures. Investigadora en temes de gènere, polítiques públiques i comportament electoral a l’Institut de Ciències Polítiques i Socials, i membre de l’Institut per a l’Estudi i la Transformació de la vida Quotidiana (IQ). Militant d’ICV i de Catalunya en Comú.

Candidat 23. Marcos Ortega Canillas (Pineda de Mar) @marcosortegac
Nascut el 1977, és diplomat en Treball Social per la Universitat de Barcelona i treballa a la Fundació MARPI de Pineda de Mar, entitat sense afany de lucre per a la integració social i laboral de les persones amb discapacitat. Actualment és el portaveu d’ICV-EUiA a l’Ajuntament de Pineda de Mar, després de ser candidat a l’alcaldia en les darreres dues eleccions municipals. Militant d’EUiA i de Catalunya en Comú, forma part de la junta de l’Associació de Veïns del Barri Bellamar de Pineda, de l’Associació MARPI, entitat d’ajuda al discapacitat, del grup de consum ecològic El Pinyó i va ser una de les persones fundadores de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Pineda de Mar-Alt Maresme. Afiliat a CCOO.

CANDIDATURA AL SENAT (PROVÍNCIA DE BARCELONA) – EN COMÚ PODEM

Candidata suplent. Munsa Mompió Gallart (Palafolls) @munsamompio
Nascuda l’any 1993, és politòloga i orientadora laboral de formació. Va endinsar-se en l’associacionisme juvenil l’any 2011 indignada després de la majoria absoluta de Rajoy. Feminista incansable, lluita per un present millor, per acabar amb el masclisme, la desigualtat i la injustícia. Va ser coordinadora nacional de Joves d’Esquerra Verda i és militant d’ICV i de Catalunya en Comú.

Back to top button