Nota de PremsaParlament 14F21

Deu persones del Maresme formen part de la candidatura d’En Comú Podem a les eleccions al Parlament de Catalunya

Fatima Lakloufi, Mari Carmen Carrión, Pau Arona, Raquel Serra, Carla Perucca, Josep Maria Juhé, Maria Freixanet, Sarai Martínez, Sergi Morales i Kílian Pérez, en la llista que encapçalarà Jéssica Albiach en els comicis del proper 14 de febrer

Mataró, 7 de gener del 2021

Sis persones del Maresme formaran part de la candidatura d’En Comú Podem per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, previstes per al 14 de febrer. En la llista de la circumscripció de Barcelona, encapçalada per Jéssica Albiach, hi són presents Fatima Lakloufi, M. Carme Carrión, Pau Arona, Raquel Serra, Carla Perucca, Josep Maria Juhé, Maria Freixanet, Sarai Martínez, Sergi Morales i Kílian Pérez.

Aquestes són les persones candidates del Maresme d’En Comú Podem en les properes eleccions al Parlament:

Candidata 18. Fatima Ezzahra Lakloufi Slimi (Pineda de Mar)

Veïna de Pineda de Mar, forma part de la secció local de Catalunya en Comú. Graduada en Química, ha treballat en un laboratori tècnic, i actualment ho fa com a tècnica de medi ambient de l’ajuntament de Canet de Mar. Presidenta de l’associació Cultura i Arrels.

Candidata 19. Mari Carmen Carrión Abellán (Sant Andreu de Llavaneres)

Veïna de Sant Andreu de Llavaneres, forma part del Cercle de Podem Mataró. Mare de dos fills, és infermera i una gran activista en defensa de la sanitat pública.

Candidat 35. Pau Arona Solé (Vilassar de Mar)

Veí de Vilassar de Mar, actualment és regidor a l’ajuntament del seu poble per la candidatura Babord. Professor de secundària i activista per la mobilitat sostenible al Maresme, és graduat en Ciències Polítiques per la UPF i Màster en Gestió Pública.

Recuperar espai públic per a les persones i reduir la contaminació en un context d’emergència climàtica ha de ser una prioritat col·lectiva, per això formo part d’aquesta candidatura.

Candidata 44. Raquel Serra Lerga (Canet de Mar)

Veïna de Canet de Mar, actualment és regidora a l’ajuntament del seu poble per la candidatura Som Canet. Mare, enginyera i professora, forma part de Catalunya en Comú.

Candidata 45. Carla Perucca Iannitelli (Mataró)

Veïna de Mataró. Filla i néta d’exiliats per guerres, així ha après que la política travessa tots els aspectes de la nostra vida. Politòloga especialista en assumptes de seguretat internacional, ara treballa en temes de tecnologia i feminisme.

Candidat 61. Josep Maria Juhé Mas (Calella)

Veí de Calella, actualment és regidor a l’ajuntament del seu poble per la candidatura Calella en Comú. Va ser alcalde entre 2007 i 2011.

Candidata 76. Maria Freixanet Mateo (Premià de Mar)

Politòloga dedicada a la recerca en matèria de polítiques públiques i de gènere, perseguint aixecar vida lliure per les dones.  Investigadora a l’ICPS. Ha estat senadora per En Comú Podem.

Candidata suplent. Sarai Martínez Vega (Mataró)

Nascuda a Mataró i de 36 anys. Llicenciada en Dret i advocada de professió.
En l’actualitat és regidora d’habitatge a l’Ajuntament de Mataró i Portaveu del grup municipal d’En Comú Podem Mataró.

Candidat suplent. Sergi Morales Díaz (Mataró)

Mataroní. Vinculat als moviments veïnals, socials i de lleure de la ciutat. Activista per una economia al servei de les persones.  Cooperativista. Llicenciat en Administració i Direcció d’empreses, especialitzat en la direcció de cooperatives i empreses d’inserció. Participo a l’àmbit de feminismes i LGTB. Actualment, 2n. Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Mataró i regidor d’Ocupació, Empresa i Economia Social.

Candidat suplent. Kílian Pérez Novelles (Pineda de Mar)

Nascut a Barcelona l’any 1983, és Tècnic Superior en Comerç i Màrqueting i actualment està cursant el Grau de Ciències  Polítiques (UNED). AfilIat a CCOO des del 2007, ha obstentat diverses responsabilitats sindicals a la seva empresa, l’Ajuntament de Pineda de Mar i actualment a la Federació de Serveis a la Ciutadania.

Back to top button