ActesCampanya 2023JovesMunicipals 2023Nota de PremsaNoticía

En Comú Podem Mataró aposta per la joventut en un acte multitudinari a la Plaça de Can Xammar

Alejandro Páez, candidat número 6 d’En Comú Podem Mataró, destaca la necessitat d’involucrar els joves en la política municipal 

Mataró, 11 de maig de 2023

El passat 10 de maig, la Plaça de Can Xammar va ser l’escenari d’un acte conjunt entre En Comú Podem Mataró i Joves Ecosocialistes. La trobada marca un pas més en l’aposta d’apropar les qüestions locals i fomentar la participació activa a la gent jove en la construcció d’un futur millor per a la ciutat.

L’alcaldable a l’Ajuntament Sergi Morales, el candidat jove Alejandro Páez i la candidata jove dels comuns de Santa Perpètua Tamar Zamora, han estat els protagonistes de l’acte jove de precampanya. Al llarg de l’esdeveniment s’ha destacat el compromís dels comuns per aconseguir una millora en la vida de la gent jove en matèria d’habitatge, aconseguir una ciutat més justa i sostenible. 

Sergi Morales ha tingut l’oportunitat de dirigir-se al públic i compartir unes paraules, posant de relleu la importància de la implicació dels joves en la política i el compromís d’En Comú Podem Mataró: “Aquest és el meu compromís; treballar per garantir una Mataró on tothom tingui oportunitats per viure dignament, especialment els nostres joves”. A la vegada Alejandro Páez ha destacat: “Volem viure sense por al demà. I això només ho tenim garantit amb En Comú Podem a les institucions i amb en Sergi Morales com a alcalde”. Aquest primer acte jove reforça la imatge del partit com a impulsor de canvis i renovació política.

Back to top button