ActesMunicipals 2023NoticíaSin categoría

Sergi Morales “som l’única opció política de la ciutat clarament d’esquerres i ecologista amb capacitat de governar”

A l’acte de presentació com a candidat a l’alcaldia, Sergi Morales es compromet a sumar per fer de Mataró una ciutat inclusiva, sostenible i amb igualtat d’oportunitats per a tothom

Mataró, 18 de juliol de 2022

Prop de 170 persones es van donar cita el divendres passat a la Plaça de la Muralla de Mataró, desafiant la calor sufocant, per donar suport a la candidatura d’en Sergi Morales a l’alcaldia de Mataró. A l’escenari el van acompanyar la regidora Sarai Martínez, que repetirà com a número dos de la candidatura, la cap d’En Comú Podem al Parlament Jéssica Albiach i Marcos Galante, secretari de Municipalisme de Podem Catalunya. Entre el nombrós públic, també s’hi van veure cares conegudes com la dels diputats David Cid i Aina Vidal i l’exconseller Salvador Milà, que van voler donar suport a la candidatura de Sergi Morales.

Sergi Morales, que va ser el darrer a prendre la paraula, va reivindicar l’espai d’En Comú Podem Mataró com a exemple d’unitat de l’esquerra transformadora i d’un municipalisme que suma per guanyar. En la seva intervenció, Morales va assenyalar que som l’única opció política a la ciutat clarament d’esquerres i ecologista que té clar un model de transformació per fer de Mataró un lloc més sostenible, més saludable, més amable per les persones, i amb menys desigualtats socials, i que a més, tingui voluntat i capacitat de governar” .

Morales va indicar que “hem de treballar per fer una ciutat més sostenible, recuperar l’espai públic per a les persones i combatre l’emergència climàtica. Volem viure millor i deixar un lloc millor als que vinguin després de nosaltres”. Aquesta transformació ecologista de la ciutat, Morales va deixar clar que s’ha de realitzar sense deixar ningú enrere, fent pedagogia i assegurant que no s’amplien les desigualtats.

Al seu torn, Jéssica Albiach va voler posar d’exemple la feina fet per En Comú Podem Mataró al govern municipal: “en Sergi i la Sarai són exemple de com des dels municipis hem començat a canviar el país i a millorar la vida de la gent. Han demostrat que son una força de govern que no perd la brúixola i que es pot governar diferent”. Albiach va afegir que “només En Comú Podem pot ser motor i avantguarda del canvi a les ciutats. No hi ha cap altra formació política que aposti tan clarament per ampliar allò públic i que, al mateix temps, pugui esdevenir referent de polítiques ecologistes”.

Per la seva banda, Sarai Martínez es va comprometre a seguir implementant polítiques valentes que ajudin a la ciutadania a accedir a un habitatge digne i assequible. Martínez també va apostar per un comerç de proximitat, potenciant les zones de vianants i els productes de proximitat, enfortint la relació de la ciutat amb el Parc Agrari de les Cinc Sènies. El secretari de Municipalismes de Podem Catalunya, Marcos Galante, va defensar que En Comú Podem Mataró és l’única opció política que pot millorar la situació d’una joventut precaritzada que té dificultats per trobar una feina i un habitatge digne i, en aquest sentit va reivindicar la valentia i determinació de Sergi Morales i Sarai Martínez al capdavant de les seves regidories.

Back to top button