EleccionsMaresmeNoticía

Quatre maresmencs a la candidatura de SUMAR – En Comú Podem a les eleccions generals del 23 de juliol

María Pozuelo, Sergi Morales, Pau Arona i Natalia Radó formen part de la llista de SUMAR que encapçala Yolanda Díaz a Madrid i Aina Vidal a Barcelona

Mataró, 21 de juny del 2023

Quatre persones del Maresme formaran part de la candidatura de SUMAR – En Comú Podem per a les properes eleccions generals al Congrés dels Diputats i Diputades del 23 de juliol. Es tracta de María Pozuelo Castro (candidata número 8), Sergi Morales Díaz (candidat número 16), Pau Arona Solé (suplent número 6) i Natalia Radó Graupera (suplent número 7).

La llista de la circumscripció de Barcelona l’encapçala Aina Vidal, una candidata amb la que SUMAR – En Comú Podem reivindica  la defensa dels drets laborals, la necessària millora salarial davant la inflació i el blindatge de les pensions. Vidal és especialment ben valorada entre els comuns del Maresme, comarca que ha visitat sovint els darrers anys.

María Pozuelo Castro (Tordera), actualment és secretària d’Organització i de les àrees d’Internacional i DDHH i Migracions de Podem Catalunya. És diplomada en Direcció i Gestió Hotelera i ha treballat a l’alta direcció d’empreses internacionals a països com Turquia, Cap Verd, Cuba, Mèxic o Xile.

Sergi Morales Díaz (Mataró), actualment és regidor d’Ocupació i Empresa de l’ajuntament de Mataró. Especialitzat i format en la Direcció d’Empreses Cooperatives i Empreses d’Inserció sociolaboral, és diplomat en Ciències Empresarials i Llicenciat a la UOC en Administració i Direcció d’Empreses.

Pau Arona Solé (Vilassar de Mar), professor de secundària i activista per la mobilitat sostenible al Maresme, és graduat en Ciències Polítiques per la UPF i Màster en Gestió Pública. Ha estat regidor a l’ajuntament de Vilassar de Mar durant el darrer mandat.

Natalia Radó Graupera (Sant Andreu de Llavaneres), actualment és directora de l’Associació Asperger Catalunya.

Back to top button