Nota de PremsaNoticía

En Comú Podem dóna suport al talls per a pacificar la N-II

Marc Parés, número 7 a la llista de Jéssica Albiach, va assistir el passat diumenge al tall de la N-II, davant l’estació de Premià de Mar, convocada per la Plataforma Recuperem el Baix Maresme.

El passat diumenge 31 de gener, En Comú Podem va fer arribar el seu compromís amb la pacificació de la N-II al Maresme. Marc Parés, Fátima Lakhloufi i Pau Arona, candidats de la llista de Jéssica Albiach, van participar al tall de la N-II, davant de l’estació de Premià de Mar, convocat per la Plataforma Recuperem el Baix Maresme.

Els comuns, que ja porten un llarg recorregut reclamant la pacificació de la N-II, al seu pas pel Maresme, a través del Consell Comarcal del Maresme i dels ajuntament, han recordat que per ells és una prioritat acabar amb aquestes autopistes urbanes que, a dia d’avui, encara perduren arreu del territori. Segons Parés, «amb l’alliberació del peatge de la C-32, el que no podem permetre és que hi hagi un augment dels vehicles a la comarca. Per tal, el que cal és pacificar la N-II». Això, diu, «ens obra la oportunitat de connectar tot el territori amb un carril bici».

Al mateix temps, insisteixen en la necessitat de «millorar el transport públic, ampliant l’estació d’Arc de Triomf per a aconseguir encabir un augment de la freqüència a la R1 de rodalies, i millorar la connectivitat entre els municipis amb un servei d’autobusos».

Back to top button