ComunicatEleccionsMunicipals 2023Nota de PremsaNoticíaPremsa

Sergi Morales és escollit candidat a l’alcaldia de Mataró per l’Assemblea d’En Comú Podem Mataró

Morales: “som l’única opció política de la ciutat clarament d’esquerres i ecologista amb capacitat de governar”

Mataró, 1 de juliol del 2022

Aquest divendres 1 de juliol, l’Assemblea d’En Comú Podem Mataró ha escollit per unanimitat que Sergi Morales sigui el seu candidat a l’alcaldia de Mataró a les eleccions municipals del 2023. Aquesta Assemblea també ha servit per escollir a Sarai Martínez Vega com a número dos de la llista. D’aquesta manera, l’Assemblea d’En Comú Podem Mataró torna a fer confiança a les dues persones que van encapçalar la llista a les eleccions municipals del 2019 i que actualment formen part del govern a l’Ajuntament de Mataró.

Morales: “tenim clar un model de transformació de ciutat per fer de Mataró un lloc més sostenible, més amable per les persones, i amb menys desigualtats socials”

Aquesta Assemblea també ha servit a En Comú Podem per donar el tret de sortida cap a les eleccions municipals del 2023. En aquest sentit, Morales ha declarat que “som l’única opció política a la ciutat clarament d’esquerres i ecologista i que té clar un model de transformació per fer de Mataró un lloc més sostenible, més amable per les persones, i amb menys desigualtats socials”.

Sergi Morales també ha volgut recalcar que “tenim un model de ciutat i també tenim les persones amb capacitat per gestionar la complexitat d’una ciutat com Mataró. Crec que durant aquests tres anys ho hem demostrat amb la nostra tasca de govern. Capacitat, voluntat de transformació i responsabilitat”.

Morales: “Hem de resoldre els principals problemes de la gent, i per això cal una gran aposta per l’habitatge i la rehabilitació urbana i una ciutat amb més i millors serveis públics: funerària, comercialitzadora d’energia i dentista municipals.”

En el seu discurs a l’Assemblea, Morales ha explicat les línies mestres del projecte que encapçalarà deixant clara l’aposta per una ciutat més sostenible per a les persones. Una ciutat que guanyi espai públic i qualitat de vida. Morales també ha defensat una ciutat cohesionada socialment, que lluiti contra les desigualtats i que aposti per una ocupació de qualitat.

Morales: “defensem una ciutat que abordi totes les seguretats per poder viure amb tranquil·litat, dignitat  i sense por: sense precarietat, sense odis ni violències”

El ja candidat Sergi Morales també ha volgut deixar clares les grans apostes d’En Comú Podem Mataró: “una ciutat amb més i millors serveis públics: funerària, comercialitzadora pública d’energia i dentista municipals, apostar per l’habitatge i la rehabilitació urbana”. Morales també ha volgut tocar el tema de la seguretat explicant que “volem una ciutat que abordi totes les seguretats per poder viure amb tranquil·litat, dignitat  i sense por: sense precarietat, sense odis ni violències, i que abordi la prevenció amb una estratègia comunitària de policia de proximitat”.

Sergi Morales, que actualment és Segon tinent d’alcalde i regidor d’Ocupació i Empresa de l’Ajuntament de Mataró, és Diplomat en Ciències Empresarials, Llicenciat a la UOC en Administració i Direcció d’Empreses i s’ha especialitzat i format en la Direcció d’Empreses Cooperatives i Empreses d’Inserció sociolaboral. Des de ben jove ha combinat les tasques professionals amb l’activisme social als moviments estudiantils, educació en el lleure, festes populars, moviment veïnal, i especialment en la defensa dels drets del col·lectiu LGTBI.

Back to top button