COVID-19NoticíaPremsaPromoció econòmica

L’Ajuntament contracta 25 aturats per pal•liar la crisi de la Covid-19

Es tracta de la primera edició de la convocatòria extraordinària de la línia Covid-19 del programa Treball i Formació

Primera edició de la convocatòria extraordinària de la línia Covid-19 del programa Treball i Formació per a aturats que promou el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC)i subvencionat pel Ministeri de Treball. Es tracta d’una contractació de 9 mesos per a persones aturades des del març i que tinguin algun risc de vulnerabilitat. El projecte compta amb formació complementària i un seguiment per facilitar l’accés al mercat laboral d’aquestes persones en el futur. Els perfils professionals de les 25 persones contractades són: personal d’oficis, auxiliars de serveis, auxiliars administratius i informadors.

En concret, el programa Treball i Formació línia COVID-19 està adreçat a aquelles persones que han perdut la feina a partir del 16 de març de 2020 i a persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada. Aquests dos col·lectius han estat els més afectats per l’estat d’alarma i la crisi generada per la pandèmia del coronavirus.

El regidor d’Empresa i Ocupació a l’Ajuntament  de Mataró, Sergi Morales ha donat la benvinguda als ciutadans  que participen d’aquest programa subvencionat pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), i cofinançat pel Fons Social Europeu.

FONT: MATARÓAUDIOVISUALS

Back to top button