GeneralitatNota de PremsaNoticía

En Comú Podem Mataró demana una rectificació immediata a la Generalitat davant el gran augment de denegacions d’ajut al lloguer

La Generalitat denega més del triple de sol·licituds d’ajut al lloguer que l’any anterior

Mataró, 23 de desembre del 2019

Les darreres informacions al respecte indiquen que hi ha hagut un augment molt significatiu de les denegacions d’ajut al lloguer per part de la Generalitat de Catalunya. A Mataró, l’any 2018 hi van haver 250 denegacions de sol·licituds, mentre que el 2019 n’hi ha hagut prop de 800 casos. D’aquest augment tan gran de denegacions, la gran majoria es deuen a que la Generalitat ha exhaurit la partida pressupostària i al que sembla ser un canvi de criteri de l’administració catalana.

La situació d’emergència habitacional que vivim reclama accions urgents i decidides de totes les administracions, especialment de la Generalitat de Catalunya que és qui en té les competències, per poder garantir el dret a un habitatge digne a tota la ciutadania.

Davant d’aquesta situació, En Comú Podem Mataró demana una rectificació immediata de la Generalitat de Catalunya que permeti trobar solucions per a totes les persones que ara mateix puguin quedar excloses d’aquestes subvencions al lloguer, moltes d’elles en situació de vulnerabilitat.

Esperem que el Govern de la Generalitat surti el més aviat possible d’aquest situació d’inactivitat, incompetència i bloqueig. La ciutadania de Catalunya, principalment les classes populars, no poden esperar més temps. Cal un Govern valent, treballador i decidit, que estigui al servei dels catalans i les catalanes

Back to top button