COVID-19Nota de PremsaNoticía

Comunicat d’En Comú Podem Mataró per demanar l’obertura dels parcs infantils de la ciutat

Mataró, 2 de març de 2021

Els parcs infantils de la ciutat de Mataró estan tancats des del passat juliol com a mesura de prevenció de la COVID-19, ja que l’Ajuntament de Mataró no pot complir les exigències del PROCICAT per a la reobertura: control d’accés i desinfecció continua dels espais.

Fa temps que des d’En Comú Podem Mataró venim defensant en el sí del Govern municipal la conveniència d’obrir els parcs infantils, perquè considerem un greuge comparatiu que els nens i nenes de Mataró siguin els únics que no poden utilitzar els parcs infantils de la seva ciutat.

Creiem que mantenir els parcs infantils tancats és una mesura poc eficaç i que, en canvi, representa un gran perjudici per tots els nens i nenes de la ciutat.

Som plenament conscients que cal ser rigorosos en la lluita contra la pandèmia de la COVID-19 i que és imprescindible minimitzar els riscos de contagi. Però també creiem que la millora de la situació epidemiològica de la ciutat ens permet l’obertura dels parcs infantils, tal i com hem estat defensant els últims mesos a les reunions de Govern.

Per tot això, demanem:

  • Que l’Ajuntament de Mataró obri els parcs infantils de la ciutat el més aviat possible.
Back to top button