Generals 10N20MaresmeNoticía

Candidats maresmencs a les eleccions del 10N

Tres persones del Maresme formen part de les candidatures d'En Comú Podem al Congrés dels Diputats i al Senat del proper 10 de novembre

Tres persones del Maresme formaran part de les candidatures d’En Comú Podem al Congrés dels Diputats i al Senat, en les llistes de la província de Barcelona. Maria Freixanet (Premià de Mar) i Marcos Ortega (Pineda de Mar) formen part de la candidatura al Congrés que encapçala Jaume Asens, als números 6 i 23 respectivament. Per la seva banda, Munsa Mompió (Palafolls) és candidata suplent al Senat.

Aquestes són les persones candidates del Maresme d’En Comú Podem en les properes eleccions generals del 10 de novembre:

CANDIDATURA AL CONGRÉS DELS DIPUTATS (PROVÍNCIA DE BARCELONA) – EN COMÚ PODEM

Candidata 6. Maria Freixanet Mateo (Premià de Mar)

@MariaFreixanet

Nascuda el 1984 al Masnou i veïna de Premià de Mar, és politòloga i ha estat senadora (2015-2019) i diputada al Congrés des de les eleccions generals del passat 28 d’abril. Investigadora en temes de gènere, polítiques públiques i comportament electoral a l’Institut de Ciències Polítiques i Socials, i membre de l’Institut per a l’Estudi i la Transformació de la vida Quotidiana (IQ). Militant d’ICV i de Catalunya en Comú.

Candidat 23. Marcos Ortega Canillas (Pineda de Mar)

@marcosortegac

Nascut el 1977, és diplomat en Treball Social per la Universitat de Barcelona i treballa a la Fundació MARPI de Pineda de Mar, entitat sense afany de lucre per a la integració social i laboral de les persones amb discapacitat. Actualment és el portaveu d’ICV-EUiA a l’Ajuntament de Pineda de Mar, després de ser candidat a l’alcaldia en les darreres tres eleccions municipals. Militant d’EUiA i de Catalunya en Comú, forma part de la junta de l’Associació de Veïns del Barri Bellamar de Pineda, de l’Associació MARPI, entitat d’ajuda al discapacitat, del grup de consum ecològic El Pinyó i va ser una de les persones fundadores de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Pineda de Mar-Alt Maresme. Afiliat a CCOO.

CANDIDATURA AL SENAT (PROVÍNCIA DE BARCELONA) – EN COMÚ PODEM

Candidata suplent. Munsa Mompió Gallart (Palafolls)

@munsamompio

Nascuda l’any 1993, és politòloga especialista en ocupació i mercat de treball. Va endinsar-se en l’associacionisme juvenil l’any 2011 indignada després de la majoria absoluta de Rajoy. Feminista incansable, lluita per un present millor, per acabar amb el masclisme, la desigualtat i la injustícia. Va ser coordinadora nacional de Joves d’Esquerra Verda i és militant d’ICV i de Catalunya en Comú.

Back to top button